Osakkuudet

Haluatko liikennöitsijäksi hyvin organisoituun ja tehokkaaseen, osakasyrittäjien omistamaan OAK:hon? Tervetuloa! Kauttamme saat ison talon asiantuntijapalvelut liiketoimintasi tueksi sekä ison yrityksen etuja myös hankinnoissasi.

Oulun Autokuljetus Oy on jo yli 70 vuotta ollut osakasyrittäjiensä omistama yritys. Suurena yhtiönä tarjoamme osakkaillemme mahdollisuuden keskittyä oman liiketoimintansa kehittämiseen. OAK hoitaa puolestasi asiakasneuvottelut, ja pääset mukaan suurempiin hankkeisiin. Osakkaana pääset myös vaikuttamaan OAK:n toimintaan.

Suurena yhtiönä neuvottelemme osakkaillemme kilpailukykyisiä etuja esimerkiksi polttoaineista. Osakkaana aikasi ei kulu rutiinien pyörittämiseen ja saat sopimuksen mukaiset tilitykset ajallaan tilillesi.

Yrittäjiltämme edellytämme, että kalusto on ajanmukainen ja lupa-asiat ovat kunnossa. Osakkaaksi pääsy myös edellyttää, että olet hoitanut tilaajavastuulain velvoitteet ja sitoudut noudattamaan OAK:n ympäristö- ja laatuvaatimuksia sekä muita toiminnan edellyttämiä vaatimuksia.

Jos olet kiinnostunut osakkuudesta OAK:ssa, kysy lisää: vt. toimitusjohtaja Sanna Kinnunen, puh. +358 44 712 5864.