Tyopaikat

AVOIMET TYÖPAIKAT

 


Kesätöihin OAK:lle

.
Olemme oululainen kasvuyritys ja yksi Suomen suurimmista kuljetus- ja maarakennusalan palveluntarjoajista. Huolehdimme asiakkaistamme yli 400 ammattilaisen sekä monipuolisin kaluston voimin, joustavasti ja luotettavasti. Työntekijöillemme haluamme vastaavasti tarjota hyvän työilmapiirin ja -olosuhteet sekä tukea työhyvinvointia. Kehitämme toimintaamme tulevaisuuden tarpeita varten ja huomioimme ympäristönäkökohdat kaikessa toiminnassamme.
.

Haemme kesätyöntekijöitä Oritkarin ja Limingan terminaaleihin

Tarjoamme OAK:lla Pohjois-Suomen laajimmat ja monipuolisimmat terminaalipalvelut. Hoidamme varastointi-, keräily-, lajittelu- ja yhdistämispalvelut aina asiakkaidemme tarpeet huomioiden. Meillä on asianmukaiset hyllytilat, nykyaikaiset kuormankäsittelylaitteet ja ammattitaitoiset työntekijät, jotka varmistavat laadukkaan palvelun.
.

Työnkuvaus

Kesätyöntekijän tehtävät terminaalissa koostuvat erilaisista keräily- ja lajittelutehtävistä. Työ on vuorotyötä ja vuorot voivat sijoittua aamu-, ilta- tai yöaikaan. Toimintamme on tehokasta, joten työhön tarvitaan ripeää ja huolellista otetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Aiempi kokemus terminaali- ja varastoalalta katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin, että olet reipas ja vastuullinen työntekijä, jolla on halu oppia työtehtäviin. Edellytämme kesätyöntekijöiltä vähintään 18 vuoden ikää.
.

Miksi meille kesätöihin?

Tarjoamme työntekijöillemme vastuullisen ja monipuolisen työn vakavaraisessa yhtiössä, jossa on rento ja aikaansaava ilmapiiri. Työturvallisuus on meille erityisen tärkeää ja työntekijämme saavat kattavan perehdytyksen. Lisäksi tukenasi ovat mukavat työkaverit ensimmäisestä työpäivästä alkaen. Meillä ei aika käy pitkäksi, vaan saat loistavaa työkokemusta sekä mahdollisuuden kehittää omia taitojasi. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja saat käyttöösi liikunta- ja kulttuuriedut. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen. Kesätöiden päätyttyä on myös mahdollisuus jatkaa työskentelyä osa-aikaisena työntekijänä esimerkiksi opintojen ohella.
.

Kiinnostuitko? Hakeminen ja lisätiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen kesatyo@oak.fi. Kerro myös hakemuksessasi, jos haet ensisijaisesti Oritkarin tai Limingan terminaaliin.
Viimeinen hakupäivä on 25.2. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Toivomme, että kesätyöntekijämme pystyvät aloittamaan työt jo toukokuussa ja työ jatkuu elokuun loppuun asti. Kesätöiden aloitus- ja päättymisajankohdat sovitaan erikseen.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä terminaalipäällikkö Matti Heikkiseltä p.044 712 5867

ke 17.1 klo 13-15
ke 24.1 klo 13-15
ke 31.1 klo 13-15
ti 6.2 klo 13-15
ke 14.2 klo 13-15
.

Tervetuloa työskentelemään iloiseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöön!

Avoin hakemus

Haluatko olla mukana kehittämässä OAK:n kuljetus- terminaali-, sekä maarakennuspalveluja asiakkaillemme. Työtehtävämme vaihtelevat haasteellisista asiantuntijatehtävistä osa-aikaisiin terminaalityötehtäviin
Lähetä meille tietosi, ja olet mukana, kun OAK:ssa seuraavan kerran haetaan uusia osaajia. Avoimet hakemukset voit lähettää osoitteeseen rekrytointi(at)oak.fi
.
Kiinnostaako osakkuus OAK:ssa?
.