Tyopaikat

AVOIMET TYÖPAIKAT

 


.
Haemme nyt rentoon ja aikaansaavaan työyhteisöön
.

.

Talouspäällikköä

.
Tehtäviisi kuuluu organisaation sisäinen laskenta ja vedät budjetointiprosessia. Seuraat liiketoimintaa ja autat toimivaa johtoa laatimaan toimenpiteitä erilaisissa tilanteissa. Odotamme sinulta myös osaamista ulkoisesta laskennasta ja veroasioiden hoidosta. Konsernilaskennan kiemurat olisi hyvä osata. Rahoituskuviot ja investointilaskelmat saattavat myös olla lähellä sydäntäsi. Omien tehtäviesi lisäksi toimit taloustiimin esimiehenä.
.
.
Odotamme sinulta reipasta asennetta ja ennen kaikkea hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinulla on luultavasti jo kokemusta esihenkilötyöstä ja omaat hyvät tietotekniset valmiudet.
.

.
Tarjoamme sinulle vakituisen työtehtävän vastuullisessa ja vakavaraisessa yhtiössä. Sinulla on mahdollisuus kehittää taloushallinnon tehtäviä ja prosesseja, ja saat seurata näköalapaikalta yhtiön kasvua ja kehitystä.
.

.
Sopiva koulutustausta tehtävään on esimerkiksi liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto tai kauppatieteiden tutkinto. Myös työkokemuksen kautta hankittu pätevyys voi hyvinkin olla riittävä.
.

.
Kokemus vastaavista taloushallinnon tehtävistä on välttämätöntä.
.
.
Tehtävä on vakituinen ja sen aloitusajankohdasta voidaan neuvotella.
.

.
Lähetä hakemuksesi 8.10.2023 mennessä osoitteeseen sanna.kinnunen@oak.fi
.

Tervetuloa työskentelemään osaksi ammattitaitoista työyhteisöä vastuulliseen ja vakavaraiseen yhtiöön.

.
.


Avoin hakemus

Haluatko olla mukana kehittämässä OAK:n kuljetus- terminaali-, sekä maarakennuspalveluja asiakkaillemme. Työtehtävämme vaihtelevat haasteellisista asiantuntijatehtävistä osa-aikaisiin terminaalityötehtäviin
Lähetä meille tietosi, ja olet mukana, kun OAK:ssa seuraavan kerran haetaan uusia osaajia. Avoimet hakemukset voit lähettää osoitteeseen rekrytointi(at)oak.fi
.
Kiinnostaako osakkuus OAK:ssa?
.