Tyopaikat

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kasvuamme tukemaan etsimme osaajiemme joukkoon

Hae kesätöihin
Olemme oululainen kasvuyritys ja yksi Suomen suurimmista kuljetus- ja maarakennusalan palveluntarjoajista. Huolehdimme yritys- ja yksityisasiakkaistamme joustavasti ja luotettavasti. Kehitämme toimintaamme täydellä teholla tulevaisuuden tarpeita varten.
.
Tulevana kesänä tarjoamme töitä monenlaisissa työtehtävissä. Haemme:
.
.

Terminaalityöntekijöitä Oritkariin ja LiminkaanVarastojen työtehtävät koostuvat erilaisista keräily- ja lajittelutehtävistä. Vaatimuksena on ripeä ja huolellinen ote työhön sekä hyvä fyysinen kunto.

Aikaisempi kokemus terminaali- ja varasto-alalta katsotaan eduksi.

Terminaalityö on vuorotyötä.
.
.

Rahtilaskuttajaa

Tehtäviisi kuuluu rahtiosaston myyntilaskutus sekä laskutukseen liittyvät muut työt. Työskentelet osana laskutustiimiä.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oma-aloitteisuutta.

Työ vaatii loogista päättelykykyä ja rohkeutta saattaa asiat päätökseen ripeästi. Sopiva koulutustausta tehtävään on esimerkiksi laskentatoimen merkonomi/tradenomi, tai voit hyvin olla myös alan opiskelija. Myös Excel-osaaminen on työssä menestymisen kannalta keskeistä.

Kokemus alalta tai logistiikan opinnot katsotaan eduksesi.
.
Maarakennuksen ajojärjestelijää

Päätehtäviisi kuuluu kuljetustilausten vastaanotto ja ajojärjestelyt, erilaiset asiakaspalvelutilanteet, tilausten laskutus sekä yhteydenpito eri sidosryhmiin (asiakkaat, kuljettajat, autoilijat jne.).

Odotamme, että sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai soveltuvaa koulutusta esim. logistiikka- tai maarakennusalalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää nopeaa tietojärjestelmien omaksumista, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä. Jotta sovit joukkoon, sinulla pitää olla roppakaupalla positiivista asennetta. Katsomme eduksi maa- ja kiviainesosaamisen sekä Oulun seudun paikallistuntemuksen.

.
Kaikki tehtävät ovat määräaikaisia kesätöitä, joiden aloitus- ja päättymisajankohdat sovitaan erikseen.

Lähetä hakemuksesi 20.3. mennessä osoitteeseen kesatyo@oak.fi.

Tervetuloa työskentelemään osaksi ammattitaitoista työyhteisöä vastuulliseen ja vakavaraiseen yhtiöön, jossa on rento ja aikaansaava työilmapiiri.

.
.
.
.

Avoin hakemus
Haluatko olla mukana kehittämässä OAK:n kuljetus- terminaali-, sekä maarakennuspalveluja asiakkaillemme. Työtehtävämme vaihtelevat haasteellisista asiantuntijatehtävistä osa-aikaisiin terminaalityötehtäviin
Lähetä meille tietosi, ja olet mukana, kun OAK:ssa seuraavan kerran haetaan uusia osaajia. Avoimet hakemukset voit lähettää osoitteeseen rekrytointi(at)oak.fi
Kiinnostaako osakkuus OAK:ssa?