Yritys

YRITYS

Palveluksessasi yli 400 rahdin
ja maarakennuksen monitaituria.

OAK on palvellut suomalaisia yritys- ja yksityisasiakkaita joustavasti ja tehokkaasti jo yli 70-vuotta ja kehitämme edelleen toimintaamme täydellä teholla vastaamaan myös asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeita. Asiakkaidemme luottamusten vaaliminen on johtoajatuksiamme. Tässä tavoitteessa olemme onnistuneet ilmeisen hyvin: OAK on tänään yksi Suomen suurimmista kuljetus- ja maarakennusalan palveluntarjoajista, niin monipuolisen palvelumme ja kalustomme kuin yli 400 ammattilaisemmekin myötä.
Tinkimätöntä palvelua yrittäjähengessä
OAK:n toimintatapaan on aina kuulunut mutkaton tekemisen meininki, joustavuus ja asiakkaasta huolehtiminen parhaalla mahdollisella tavalla. Ammattitaitoiset autoilijamme ovat yksityisyrittäjiä- ja OAK:n omistajia. Heidän vuosikymmenien kokemuksensa on aina valmiina palvelemaan tarpeitasi- ja toiveitasi.
Pohjoisen johtavat terminaalipalvelut
Oulussa sijaitseva terminaalimme on OAK:n toiminnan logistinen keskus, jonka kautta kulkee kellon ympäri suuria ja pieniä tavaraeriä. Ne lajitellaan, keräillään ja tarvittaessa pakataan öisin, ja tilauksen mukaiset erät kuljetetaan ripeästi määränpäähänsä.Aikataulutetut jakelukuljetukset yltävät kaikkialle pohjoiseen Suomeen. Toinen terminaalimme sijaitsee Rovaniemellä.
OAK vuokraa terminaalin varastotilaa myös ulkopuolisille. Vuokraukseen voi liittää tuotteiden keräily-, lajittelu ja jakepalvelun sekä varastokirjanpidon.
Kattava kalusto
Tarkoituksenmukainen kuljetuskalusto takaa omalta takaa osaaltaan tuotteiden laadun säilymisen ketjun alusta loppuun. Tämä on erittäin tärkeää varsinkin lämpösäädellyissä kuljetuksissa.
Merkittävä maarakentaja
Yrityksemme palvelee maarakentamisessa. Myymme ja toimitamme asiakkaillemme maa-ainekset sekä vaihto- ja nosturipalvelut pientalotonteilta aina moottoritietyömaille asti.