Rahtipalvelut

Täydellisiä rahtiratkaisuja

OAK kuljettaa kaiken elintarvikkeista teollisuustuotteisiin ja kappaletavaraan.

OAK tarjoaa yrityksellesi täydelliset rahtiratkaisut: keskity omaan ydinosaamiseesi ja anna valiojoukkomme huolehtia kuljetuksista. OAK:n rahtipalvelut kattavat koko maan. Elintarvike-, teollisuus- ja kappaletavarakuljetukset ovat parasta osaamistamme. Halutessasi tarjoamme yrityksellesi täyden palvelun rahtiratkaisut: runkokuljetus, terminaalipalvelut ja jakelu kuuluvat kaikki tarjontaamme.

RUNKOLIIKENNE

OAK on riippumaton rahtipalvelujen tuottaja. Tarjoamme kaupalle ja teollisuudelle räätälöityjä kuljetuspalveluita. Toiminnastamme merkittävin osa on lämpösäädeltyjä elintarvikekuljetuksia.

Kylmää kyytiä ja erikoiskalustoa

Kalustomme on räätälöity lämpötilanhallintaa vaativiin kuljetuksiin sekä kappaletavarakuljetusten monimuotoisiin tarpeisiin. Kalustoomme kuuluvat muun muassa koko sivun aukeavat HCT-täysperävaunuyhdistelmät sekä kaksitasokuljetuksiin räätälöidyt hissiyhdistelmät. Päivittäisessä kotimaan runkoliikenteessämme operoi noin 60 lämpösäädeltyä täysperävaunuyhdistelmää.

JAKELULIIKENNE

OAK:n jakeluliikenne koostuu kattavasta viileä-, pakaste- ja kappaletavarajakeluverkostosta Pohjois-Suomessa. Asiakkaitamme ovat pääasiassa elintarviketukkuliikkeet sekä elintarviketeollisuus. Lisäksi olemme Postnordin Pohjois-Suomen virallinen alueoperaattori.  Kalustomme on räätälöity viileä- ja pakastejakeluun. Päivittäisessä jakeluliikenteessä operoi noin 50 erikokoista jakeluyksikköä, pakettiautosta täysperäyhdistelmiin.

Laajan yhteistyöverkostomme kautta tarjoamme tarvittaessa koko Suomen kattavan lämpösäädellyn jakelupalvelun.

Logo

Oulun Autokuljetus

Yksi maamme suurimmista kuljetus- ja maanrakennusalan tekijöistä palveluksessasi.

Ota yhteyttä