Yritys

Palveluksessasi yli 400 rahdin
ja maarakennuksen monitaituria

OAK on palvellut suomalaisia yritys- ja yksityisasiakkaita joustavasti ja tehokkaasti jo yli 70 vuotta, ja kehitämme edelleen toimintaamme täydellä teholla vastaamaan myös asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeita. Asiakkaidemme luottamuksen vaaliminen on johtoajatuksiamme.  Tässä tavoitteessa olemme onnistuneet ilmeisen hyvin: OAK on tänään yksi Suomen suurimmista kuljetus- ja maarakennusalan palveluntarjoajista  niin monipuolisen palvelumme ja kalustomme kuin yli 400 ammattilaisemmekin myötä.

Tinkimätöntä palvelua yrittäjähengessä

OAK:n toimintatapaan on aina kuulunut mutkaton tekemisen meininki, joustavuus ja asiakkaasta huolehtiminen parhaalla mahdollisella tavalla. Ammattitaitoiset autoilijamme ovat yksityisyrittäjiä ja OAK:n omistajia.  Heidän vuosikymmenien kokemuksensa on aina valmiina palvelemaan tarpeitasi ja toiveitasi.

Lue lisää palveluistamme.

Pohjoisen johtavat terminaalipalvelut

Oulussa sijaitseva terminaalimme on OAK:n toiminnan logistinen keskus, jonka kautta kulkee kellon ympäri suuria ja pieniä tavaraeriä. Ne lajitellaan, keräillään ja tarvittaessa pakataan öisin, ja tilauksen mukaiset erät kuljetetaan ripeästi määränpäähänsä. Aikataulutetut jakelukuljetukset yltävät kaikkialle pohjoiseen Suomeen. Toinen terminaalimme sijaitsee Rovaniemellä.

OAK vuokraa terminaalin varastotilaa myös ulkopuolisille. Vuokraukseen voi liittää tuotteiden keräily-, lajittelu- ja jakelupalvelun sekä varastokirjanpidon.

Lue lisää terminaalipalveluistamme.

Kattava kalusto

Tarkoituksenmukainen kuljetuskalusto takaa omalta osaltaan tuotteiden laadun säilymisen ketjun alusta loppuun. Tämä on erityisen tärkeää varsinkin lämpösäädellyissä kuljetuksissa.

Lue lisää rahtipalveluistamme.

Merkittävä maarakentaja

Yrityksemme palvelee myös maarakentamisessa. Myymme ja toimitamme asiakkaillemme maa-ainekset sekä vaihtolava- ja nosturipalvelut pientalotonteilta aina moottoritietyömaille asti.

Lue lisää maa-ainesmyynti- ja -kuljetuspalveluistamme.