Avoimet työpaikat

Kasvuamme tukemaan etsimme osaajiemme joukkoon

Terminaalipäällikkö Tupokseen

OAK on yksi Suomen suurimmista kuljetus- ja maarakennusalan palveluntarjoajista, joka huolehtii asiakkaistaan yli 400 asiantuntijan voimin luotettavasti ja joustavasti. OAK on palvellut yritys- ja yksityisasiakkaita joustavasti ja tehokkaasti jo yli 70 vuoden ajan ja toimintaa kehitetään täydellä teholla tulevaisuuden tarpeita varten.

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt joukkoomme TERMINAALIPÄÄLLIKKÖÄ.

Tehtäviisi kuuluu vastata asiakkaamme Inex Partners Oy:n Limingan terminaalin operatiivisesta toiminnasta. Sinulla on alaisinasi työnjohtajat ja noin 45 terminaalityöntekijää.

Olet logistiikka-alan vahva ammattilainen, joka nauttii asiakasrajapinnasta, mutta myös tuotannollisten toimintojemme sujuvuuden varmistamisesta ja kehittämisestä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa logistiikka-alan koulutusta, hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, reipasta asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteisuutta. Suhtaudut muuttuviin tilanteisiin avarakatseisesti ja ratkaisuhakuisesti sekä pyrit kehittämään toimintoja innovatiivisesti. Kokemus elintarvikelogistiikasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn kehittyvässä, vakavaraisessa yhtiössä, rennon ja aikaansaavan työilmapiirin sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Tehtävä on vakituinen.
Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Kinnunen puh. 044-7125865.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 6.12.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jussi.kinnunen@oak.fi

Avoin hakemus

Haluatko olla mukana kehittämässä OAK:n kuljetus-, terminaali-, sekä maarakennuspalveluja asiakkaillemme. Työtehtävämme vaihtelevat haasteellisista asiantuntijatehtävistä osa-aikaisiin terminaalityötehtäviin.

Lähetä meille tietosi, ja olet mukana, kun OAK:ssa seuraavan kerran haetaan uusia osaajia. Avoimet hakemukset voit lähettää osoitteeseen rekrytointi(at)oak.fi.

Kiinnostaako osakkuus OAK:ssa? Lue lisää Osakkuudet-sivulta.