Haemme rahtilaskuttajaa!

OAK on oululainen kasvuyritys ja yksi Suomen suurimmista kuljetus- ja maarakennusalan palveluntarjoajista. OAK huolehtii yritys- ja yksityisasiakkaistaan joustavasti ja luotettavasti, ja sen toimintaa kehitetään täydellä teholla tulevaisuuden tarpeita varten.

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt joukkoomme rahtilaskuttajaa.

TEHTÄVIISI KUULUU rahtiosaston myyntilaskutuksen hoitaminen sovittujen asiakkuuksien osalta osana laskutustiimiä, sekä laskutukseen liittyvät muut työt
.
ODOTAMME SINULTA reipasta asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteisuutta.

Työ vaatii loogista päättelykykyä ja rohkeutta saattaa asiat päätökseen ripeästi. Sopiva koulutustausta tehtävään on esimerkiksi laskentatoimen merkonomi/tradenomi. Myös Excel-osaamista toivotaan. Kokemus tai koulutus logistiikka-alalta, tai tehtävää vastaavista töistä, katsotaan eduksesi.
TARJOAMME vastuullisen ja monipuolisen työn kehittyvässä, vakavaraisessa yhtiössä, rennon ja aikaansaavan työilmapiirin sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Tehtävä on vakituinen.
Hakemukset pyydetään lähettämään 30.9.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sanna.kinnunen@oak.fi.

Jaa verkostollesi